hover
hover
hover

Wie is Ans?

"Het is geweldig als mensen weer in zichzelf gaan geloven".

Ans Grandjean Perrenod Comtesse-Damen heeft respect voor mensen die in de vooral snelle en geregisseerde (zaken)wereld zichzelf blijven. Zij heeft een aantal jaren geleden het heft in eigen handen genomen en runt haar eigen bureau. ,,Mijn persoonlijke motivatie is mensen in beweging te krijgen. Het is geweldig te zien als mensen weer gaan geloven in zichzelf. Als je merkt dat het zelfvertrouwen groeit en er een optimistische en realistische kijk op het (werkzame)leven ontstaat. Bij dit proces hoort keuzes durven maken. Dat geeft weer energie en je hervindt weer passie in je werk of hetgeen je doet".

Mensen staan centraal in haar loopbaan. Ans werkte vele jaren als bijstandsmaatschappelijk werkster, casemanager WWB en de laatste jaren als re integratie consulente met als specialisatie onder meer werk en activering. Daarnaast heeft ze veel ervaring met coaching van mensen die kampen met schuldenproblematiek. De laatste jaren deed zij dit vanuit een functie bij een sociale dienst. Haar competenties zijn onder andere resultaatgericht werken, talent scouten en het snel en goed analyseren van vraagstukken.
Door haar ervaring in het bedrijfsleven en bij de overheid staat Ans met beide benen op de werkvloer. Zo is er een ruim inzicht in de diverse facetten van bijvoorbeeld reorganisaties, en wat dat doet bij de mensen die daarmee te maken krijgen.

Ans volgde zelf onder meer diverse trainingen en opleidingen op het gebied van maatschappelijk werk, re integratie, coaching en begeleiding, advisering, persoonlijke effectiviteit en op het gebied van schuldenproblematiek en budgetbeheer.

Buro Ans