hover
hover
hover

Welkom

Als je plezier hebt in wat je doet presteer je vaak beter. Andersom werkt het ook. Als je bereikt wat je voor ogen had, geeft dat voldoening. Je krijgt er energie van en het motiveert. Iedereen kan dit realiseren, op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo. Coaching helpt daarbij, op het werk en thuis.
Coaching op het werk is gericht op de professionele ontwikkeling van mensen en organisaties. Deze vorm van coaching kan ingezet worden voor bijvoorbeeld:

Verbetering van de prestaties van individuele medewerkers en van de organisatie als geheel verhoging van het werkplezier.
Preventie van ziekteverzuim door niet-lichamelijke klachten.
Talentmanagement

De investering in coaching op het werk loont, zowel voor de individuele medewerker als voor de organisatie. Als mensen zich ontwikkelen kan ook de organisatie zich blijven ontwikkelen en adequaat blijven reageren op vragen van de klant.

Coaching voor particulieren is er voor mensen die aan hun persoonlijke ontwikkeling willen werken. Bijvoorbeeld:

Leren van en werken met je levensloop
De regie over je leven (her)nemen
Omgaan met de grote veranderingen in je leven
Beter communiceren in relaties

In beide gevallen is het mijn belangrijkste doel te zorgen dat mensen meer plezier krijgen in wat ze doen, in hun leven en in hun werk. Opsporen van sluimerend talent, ontwikkelen van kwaliteiten en beter leren communiceren zijn daarbij belangrijke sleutels.

Buro Ans