hover
hover
hover

Werkgevers

U als werkgever heeft een zorgplicht voor uw werknemers.

Werknemers met financiŽle problemen zijn voor u als werkgever een probleem. U hebt te maken met ziekmeldingen, lagere productiviteit, extra administratieve lasten door loonbeslagen en kans op zelfs diefstal. Een werknemer met schuldenproblematiek kost u veel geld en zorgen.

Steeds meer bedrijven raken betrokken bij de financiŽle problemen van hun werknemers. Het aantal loonbeslagen neemt drastisch toe. De verwachting is dat de komende tijd deze problematiek alleen nog maar zal groeien. Dit is een zorgelijke ontwikkeling. Doordat geldzorgen hun uitwerking hebben op de gehele privťsituatie van een persoon, zijn schulden vaak een belemmering om (weer) aan het werk te gaan. Buro AnS biedt professionele hulp aan werkgever en werknemer. Buro AnS helpt bij het ordenen en uitzoeken van de financiŽle administratie van de werknemer. Buro AnS maakt een overzicht van schulden, inkomsten en uitgaven. Daarna wordt gekeken welke stappen nodig zijn om de financiŽle problemen structureel aan te pakken (indien nodig doorverwijzen naar andere hulpverleners, denk aan verslavingszorg en AMW) (Werkwijze Buro AnS).

Graag wil Buro AnS voorkomen dat uw werknemer in ongewenste situaties terecht komt.
Schulden kunnen leiden tot huisuitzetting of afsluiten van water en licht. Het is een geruststellend idee wanneer uw werknemer zijn betalingen op orde heeft en zich kan concentreren op het werk. Het scheelt u als werkgever een heleboel werk en tijd. Buro AnS coacht uw werknemer bij zijn financiŽle taken zodat hij leert zijn financiŽle zaken zelf goed kan verzorgen.
Wilt u uw werknemer helpen structureel zijn of haar financiŽle problemen op te lossen?
Neemt u dan contact met Buro AnS op. In een persoonlijk gesprek licht AnS graag haar dienstverlening verder toe.

Buro Ans